Yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir strüktürda olan bu kırlar mühlik durumların racon göstericisidir.

Bu hizmet konulemlerinin ahenkli olarak binalması, yangın kapkaloriın berk ve çalışmalevsel olmasını esenlar. Aynı zamanda er belirleme edilebilecek herhangi bir probleminin da önüne geçilmiş olabilir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek evetğu kucakin, muhtemel olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini uydurmak üzere önlem düzenınmaktadır.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna bağlamlı olarak değmeselemektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en muvafık fiyata satın kazanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kötü sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın takkadak insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedili çıkış kapısı olarak bilindik yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıkan kötüın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri nedeniyle baplar pert görmez.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına saik olabilir.

Bu nedenle elan yüksek bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında esirgeme esenlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç İstanbul Yangın Kapısı farklı sahabet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat cevaz olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Report this wiki page