Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en normal fiyat politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Kanatlar ortamında iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin payanda plakaları mevcuttur.

Tekli yangın kapısı evet da çift kanatlı yangın kapısı bina ihtiyacına nazaran yapım edilebilir.

Yangın kapısı nedir ve ne meselee yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek muhtevain kullanılan bir kapıdır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı kabilinden bu peklik süresi 20 ile 180 an beyninde bileğmaslahatebiliyor. Fakat bu baplar silme yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak denli sağlıklı. Akıbetta baplar kenarıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın böylece mutlaka yanacaktır.

ölçünlü ve sertifikasyonlara münasip olarak strüktürlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve örgüsı gereği genel anlamda curcunalı ve ısı yalıtımına onat ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla omuz omuza istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam yangın kapısı sızdırmazlık esenlanır.

Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu Yangın Merdiveni Kapısı kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini ciğereriye hapseder.

Dışarıdan girişe şayan bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın simultane içeriden açılmalıdır (Antipanik sistem), deruneride kullanılacaksa antipanik pas sistemine gidişat nazaran lüzumlu bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Eğer bir yangın kapısı derunin fiyat araştırması gestaltlıyor ise bu durumda en düzgün seçenek ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna gereğince en mevsuk fiyatı görmek olacaktır.

Ayrıca, astım ve bronşit kadar solunum yolu hastalıklarıyla temaslı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; daire skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı metruk Yangın Kapısı binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında gerçek olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu gidiş güç kaybı olmaması sinein önemlidir.

Report this wiki page